Elif Şafak - Siyah süt | E-kitap indir



Bu kitap okunur okunmaz unutulmak için yazıldı. Suya yazı yazar gibi...

"Siyah Süt" kadınlığın, kadınların hayatının kasvetli ve karanlık ama son tahlilde geçici bir dönemiyle ilgili. Birdenbire gelen ve geldiği gibi hızla dalgalar halinde çekile çekile giden bir haletiruhiye burada incelenen.

Bu haliyle elinizde tuttuğunuz kitap bir nevi tanıklık. Otobiyografik bir roman.

(...) Annelik dünyanın en yaşanılası, en muhteşem lütuflarından biri; güzel ki hem de nasıl. Aldığı tüm övgüleri fazlasıyla hak ediyor.

Öylesine benzersiz, öylesine kıymetli... aynı zamanda çetrefil, karmaşık ve kimi zaman hayli ağır.


'Siyah Süt, cesur, şaşırtıcı, tılsımlı bir roman: Bunca kötülüğün ortasında, bize umut veriyor Elif Şafak, dayanabilmek, direnebilmek ve sonra hayata, bir mucize gibi, yeniden başlayabilmek için.' Selim İleri


İnce Kapak: 

Sayfa Sayısı: 308

Baskı Yılı: 2013

İndirmek için tıklayın
Compartilhar no Google+

Yorum Gönder

 
Copyright © 2018. PDF | E-PUB | E-KİTAP İNDİR-OKU - All Rights Reserved Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünüyorsanız, bize "efkeyti@gmail.com" adresinden İletişime geçilmesi halinde ilgili yönetmelikler çerçevesinde içerik kaldırılıp size dönüş yapılacaktır.

E-kitap indir

Kitap okumak... Ne güzel şey. Türkiyede kitap okuma oranı oldukça düşük. Bizim amacımız zaten kitap okuyan o az kitleye kaynak sağlamak. E-kitap okumak sizlere ne gibi avantaj sağlar? İlk olarak yığınla kitabı cebinize koyamazsınız. Ama indirdiğinizi kitaplar PDF yada e-pub kitap indir formatındaysa indirdiğiniz kitaplar her zaman yanınızda olacaktır. Kitap indirerek dilediğiniz yerde pdf kitap indir okuyabilirsiniz. ekitap indirmek tamamen ücretsizdir. Epub kitap indirmek size telefonda kitap okuma zevkini yaşatacktır. Dilerseniz pdf kitap indir seçeniğiyle bilgisayarınızda ya da tabletten kitap okuyabilirsiniz. E-Pub kitap indir - E-kitap indir - PDF kitap indir

Pdf kitap indir