Böyle Buyurdu Zerdüşt - Friedrich Nietzsche | e-kitap indir



'Böyle Buyurdu Zerdüşt: Herkes ve Hiç kimse için Bir Kitap' (Orijinal adıyla Also sprach Zarathustra), Alman filozofFriedrich Nietzsche tarafından kaleme alınmış bir kitaptır (1883–1885). Kitabı belirli bir kategori içerisinde tanımlamak genelde zor olmuştur: Bir edebiyat eseri ve aynı zamanda felsefî bir çalışmadır. Nietzsche kendisi kitabı "yazılmış en derin" eser olarak tanımlamıştır. Eser, birçok farklı konu ve tarz barındırmaktadır. Nietzsche'nin felsefî görüşleri açısından önemli bir yer tutan kitap, birçok eleştiriye maruz kalmıştır.


YazarıFriedrich Nietzsche
Orijinal ismiAlso sprach Zarathustra
Özgün diliAlmanca
DiliTürkçe
TürüFelsefe
Anadilinde
basım tarihi
1883


İndirmek için tıklayın
Compartilhar no Google+

Yorum Gönder

 
Copyright © 2018. PDF | E-PUB | E-KİTAP İNDİR-OKU - All Rights Reserved Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünüyorsanız, bize "efkeyti@gmail.com" adresinden İletişime geçilmesi halinde ilgili yönetmelikler çerçevesinde içerik kaldırılıp size dönüş yapılacaktır.

E-kitap indir

Kitap okumak... Ne güzel şey. Türkiyede kitap okuma oranı oldukça düşük. Bizim amacımız zaten kitap okuyan o az kitleye kaynak sağlamak. E-kitap okumak sizlere ne gibi avantaj sağlar? İlk olarak yığınla kitabı cebinize koyamazsınız. Ama indirdiğinizi kitaplar PDF yada e-pub kitap indir formatındaysa indirdiğiniz kitaplar her zaman yanınızda olacaktır. Kitap indirerek dilediğiniz yerde pdf kitap indir okuyabilirsiniz. ekitap indirmek tamamen ücretsizdir. Epub kitap indirmek size telefonda kitap okuma zevkini yaşatacktır. Dilerseniz pdf kitap indir seçeniğiyle bilgisayarınızda ya da tabletten kitap okuyabilirsiniz. E-Pub kitap indir - E-kitap indir - PDF kitap indir

Pdf kitap indir